Meny
Polarkraft
Kundesjef Linda Engan og Teamleder privat Asbjørn Rødsand

Polar Kraft vant Kundeserviceprisen 2024 innen energibransjen!

04.06.2024
Anerkjennelse

Polar Kraft er hedret med Kundeserviceprisen 2024 innenfor energibransjen. Dette er en anerkjennelse som understreker vårt engasjement for førsteklasses kundebehandling og lokalt tilstedeværelse i regionen, sier Kundesjef Linda Engan.
For Polar Kraft er kundeservice ikke bare en nødvendighet, men en kjerne i vår satsning. Teamleder privat Asbjørn Rødsand understreker at suksessen ikke bare skyldes vår ekspertise, men også våre dedikerte ansatte rundt om i regionen.

Bevisst satsning
Dette er en bevisst satsning fra Polar Kraft, og med tanke på de turbulente årene innen strømbransjen de siste 3 årene, er det all heder til våre ansatte som har sittet i stormen av frustrerte kunder med galopperende priser. Vi vant også i 2022 mens vi i 2023 havnet på 2.dre plass, forteller Engan.

- Nå blir det kake på alle våre kontorer i Mo i Rana, Fauske, Bodø, Svolvær, Sortland, Stokmarknes, Andøya, Harstad, Ballangen og i Narvik, avslutter en stolt Rødsand.

Juryens begrunnelse bekrefter dette synspunktet:
«Meget kompetent kundebehandler. Hadde god oversikt over avtaler, og var innom flere. Visste også mye om App’en deres og smartlading med Elbil og Varmepumper. Viste også til hjemmesiden for mer informasjon. Fikk også info om at de hadde gjennomfakturering av nettleien»
 
Medlemsnytt
facebook

Send inn medlemsnyhet

Send inn nyheter og informasjon fra din bedrift!

Siste nytt