Meny

Medlemsfordeler

Våre medlemmer tilbyr hverandre unike fordeler og rabatter på sine tjenester og produkter. På denne siden kan du legge ut tilbud/saker som kan være aktuelle for andre medlemmer. Vi oppdaterer siden fortløpende, scroll ned på siden for å se medlemstilbudene.

Har du lyst til å bidra? Send oss en e-post til ts@fauskenf.no   

Side Image

Studio C

  • Vippeløft (ordinær pris 1090,-)  Tilbudspris kr. 999,- inkludert 20% rabatt på næringsserumet Fashion Lash eller vippe- brynsserumet Adiutrix som er anbefalt til etterpleie etter vippeløft-behandling.
 
  • Brynlaminering (ordinærpris kr. 1090,-) Tilbudspris kr. 999,- inkludert 20% rabatt på den næringsgivende brynsoljen Studio Brow eller næringsserumet Fashion Lash som er anbefalt til etterpleie etter brynlaminering-behandling.

Salongen har også fast 10% student/honnør rabatt på alle behandlinger (kan ikke benyttes samtidig som andre kampanjer). I tillegg får alle kunder lojalitetskort som gir 20% hver 6. gang på absolutt alle behandlinger.
Les mer om Studio C her
Side Image

Rapida Fauske

Rapida Fauske er et stort treningssenter midt i Fauske sentrum. På dette senteret kan du tilpasse treningsaktiviteten til deg og dine behov. Vi tilbyr en stor og topp moderne utstyrspark, samt gruppetimer på senteret. Vi har flere personlige trenere med høy kompetanse som hjelper deg på vei til ditt mål.

Priser: 
Rapida trening kr 299,-
Rapida Pluss kr 399,-
Les mer om medlemskap hos Rapida