Meny
Ilder

Nytt medlem - Ilder

20.04.2023
Vi er svært glad for å ha fått teknologiselskapet Ilder som nytt medlem.
Ilder har etablert seg i Salten (Fauske), og har fått med seg Mathilde Winther på laget. Med sin innovative tilnærming og banebrytende teknologi, har Ilder allerede vist at de er ledende innen sitt felt. 

Nord-Norge har en mangfoldig og fremoverlent industri i vekst, med modige mennesker som tar styringen!  I en verden som utvikler seg i rasende tempo, kreves det stadig nye innovasjoner for å holde tritt. Og det er der Ilder kommer inn i bildet. Vi vet at det å ha et spisset teknologimiljø innomhus i hver enkelt bedrift er helt urealistisk. Derfor finnes Ilder! Ingen av prosjektene vi jobber med er like, fordi vi tilbyr skreddersydde teknologiske løsninger og team som tar våre samarbeidspartneres prosjekter fra A til Å. “ sier Mathilde Winther og fortsetter “Det er ingen tvil om at Nord-Norge er full av fremoverlente næringsaktører som ønsker teknologiske forbedringer og videre utvikling av sine bedrifter.

Ilder har etablert seg ikke bare i Indre Salten (Fauske), men også i Vesterålen (på Stokmarknes) og vil garantert spille en viktig rolle i den videre utviklingen av næringslivet i Nord-Norge.  

Virksomheten Ilder har et imponerende kompetansemiljø, som vil bidra til å ruste næringslivet i nord for framtiden, og inn i det grønne skiftet. Sammen med Ilder skal Mathilde tilføre gode hoder, skape nye og attraktive arbeidsplasser og tilgjengeliggjøre dette kompetansemiljøet i Nord-Norge.

Her kan du lese mer om Ilder

Er du nysgjerrig på hva Ilder kan gjøre for din bedrift? Ta kontakt med mathilde@ilder.no
facebook

Send inn medlemsnyhet

Send inn nyheter og informasjon fra din bedrift!

Siste nytt