Meny
Alt tekst

OPPLYST 2022

27.06.2022
OPPLYST 2022

Årets høydepunkt går av stabelen torsdag 29.September på Ramsalt Quality Hotel. Årets Opplyst-program blir like stjernespekket som i fjor, med en kombinasjon av lokale historier som både går i dybden og i overflaten, og selvsagt med en stemningsfull gallamiddag med prisutdeling og underholdning på kvelden. Knut Folkestad er med oss som konferansier i år også, men i år får han selskap av selveste Elin Pettersen fra Bofisk, vi storgleder oss.

Mer informasjon om dagen finner dere på nettsiden her, og billetter til årets høydepunkt finner dere her. I år har du muligheten for faktura og påmelding av flere i samme slengen.
SE ÅRETS PROGRAM

Saksofonist og eventyrer Håkon Skog Erlandsen
For noen år siden fikk Håkon en ide om å spille konserter på de høyeste fjellene på hvert kontinent i verden. Veien fra ide til handling ble kort, og han har nå besteget 4 av sju topper av The Seven Summits. Hvordan kommer man på en slik ide, og ikke minst, hvordan realisere man den, Håkon gir oss sin historie på Opplyst.
 
Gründer av Power Office Trond Eirik Paulsen
Trond Eirik har alltid vært problemorientert, og i andres problemer har han funnet muligheter som har gjort hverdagen enklere for mange. På årets Opplyst tar han oss med oss på idereisen til Power Office, fra en kjeller på Fauske til to toppetasjer i Jakhellngården.
 
Fotballtrener for Bodø/Glimt Kjetil Knutsen
Bodø/Glimt har ikke bare blitt norgeskjent, men verdenskjent gjennom sine prestasjoner de siste årene. Sammen med trenerkollega Jonas Kolstad tar Kjetil Knutsen oss med på innsiden av suksessen.
 
Drivere av Rognan Hotel Henry Hansen og Christine Løksti
Samtidig som Henry og Christine gikk gjennom døra etter å ha signert driftskontrakt i 2020 skjedde det ikke bare noe med hotellet, det skjedde også noe med Rognan. Henry og Christine tar oss med på reisen og forteller samtidig om sine tanker for fremtiden.

Komiker bak BAdesKen Ken André Ottesen
Rare og morsomme saker fra landets lokalaviser har gjort BAdesKen til et fenomen på sosiale medier. Nå tar Ken André Ottesen med seg avisutklippene sine og kommer til Opplyst med eget spesialshow for Salten.

Produsent for filmen om Sulis Tom Vidar Karlsen
SULIS er filmen om arbeideropprøret i Sulitjelma på begynnelsen av 1900-tallet. Filmen er den største produksjonen et nordnorsk produksjonsselskap noen sinne har løftet. Produsent Tom Vidar Karlsen gir oss et innblikk i hvordan det er å produsere en film midtvinters i Sulis.

Meld deg på via denne lenken meld deg på her

 
facebook

Send inn medlemsnyhet

Send inn nyheter og informasjon fra din bedrift!

Siste nytt