Meny
Tørresvik Gård

NÆRINGSPRISEN

30.06.2022
Fauske kommunes næringspris for 2021 gikk til Tørresvik Gård.

Stein Vegar Thuv driver hønseriet i Tørresvika, der han har 7500 høns, og produserer ca. 20 400 egg om dagen når produksjonen går for fullt. 


Det var hans oldefar, Halfdan Thuv, som startet bedriften helt tilbake i 1958. Stein Vegar tok over i 1998, sammen med sin mor, og har siden 2018 drevet gården alene. Tørresvik Gård har sådan vært en familiebedrift siden oppstart.
 

Stein Vegar, som har titulert seg som "Eggleder", synes det er stas å bli tildelt Fauske kommunes næringspris for 2021. Han syns det er veldig hyggelig å bli satt pris på, og samtidig få honnør for det arbeidet som er lagt ned over mange år. 


Stein Vegar ligger ikke på latsiden, og jobber videre for å utvikle bedriften sin, og i disse tider holder han på med å bygge pakkeri, med mål om å rasjonalisere pakketeringen. I tillegg til å effektivisere driften, ser han på mulighetene for å få solceller på taket. 

 

Fauske Næringsforum gratulerer Tørresvik gård med Fauske kommunes næringspris for 2021. Vel fortjent og lykke til i det videre arbeidet med å utvikle bedriften

facebook

Send inn medlemsnyhet

Send inn nyheter og informasjon fra din bedrift!

Siste nytt