Meny
Foto; Aina Fagereng, NHO Nordland
Som siste oppdrag for NHO Nordland delte Ketil Skår ut prisen som månedens bedrift til Fauske Næringsforum

Fauske Næringsforum er kåret til månedens bedrift for juni 2023 av NHO Nordland

08.06.2023
På kveldsarrangementet til Fauske Næringsforum sin årskonferanse "En omstillende ledestjerne" ble Fauske Næringsforum kåret som månedens bedrift av NHO Nordland. En stolt, og ikke minst rørt daglig leder, Trine Stenvold mottok prisen fra Ketil Skår som hans siste oppdrag i styret for NHO Nordland.

Under kan du lese om begrunnelsen for hvorfor nettopp Fauske Næringsforum er en verdig vinner prisen.
Bedriften er en ledestjerne som har markert seg i regionen gjennom sin klare stemme for å fremme næringslivet, skape nettverk og synliggjøre Fauske som et attraktivt sted å bo og jobbe. Bedriften har initiert og deltatt i flere møteplasser, kurs, forum og møter som har bidratt til å synliggjøre og styrke Fauske sin plass på kartet. NHO Nordland er stolt over å kunne kåre Fauske Næringsforum til månedens bedrift!

Bakgrunnshistorie
Fauske Næringsforum er en organisasjon som representerer over 160 bedrifter på Fauske og omegn, og som jobber for å styrke næringslivets rammebetingelser, samhandling og synlighet. Fauske Næringsforum er en medlemsorganisasjon som ble stiftet i 1995 med formål om å fremme næringslivets interesser og behov, samt bidra til et godt samarbeid mellom offentlige og private aktører. Fauske Næringsforum har i dag medlemsbedrifter fra ulike bransjer og sektorer.

Styrket omdømme og nettverk
De siste årene har Fauske Næringsforum gjort en fantastisk jobb for å styrke omdømme til organisasjonen, styrke påvirkningsgraden og blitt en tydelig stemme i lokalsamfunnet. Ikke minst har Fauske blitt en lysere dott på kartet etter arbeidet som er lagt ned, gjennom å være synlig i nettverk som både Næringsforum Nordland og Næringsarena Nord, gjennom sistnevnte er Fauske Næringsforum en viktig bidragsyter for å få på plass AGIR (Arctic Green Innovation Reegion).

En pådriver for attraktive sted å bo, leve og jobbe i
Fauske Næringsforum har også vært en pådriver for å utvikle Saltenregionen til et attraktivt og bærekraftig sted å bo, jobbe å leve i. Gjennom et aktivt engasjement, samarbeidsevne og fremtidsperspektiv i sitt arbeid for å fremme næringsutviklingen på Fauske.

Attraktive lokalsamfunn
Blir tatt med videre for å bli en del av et samfunnsprosjekt, som i første omgang nå fokuserer på rekruttering som er oppstartet med et HR-nettverk. Dette er viktige deler for å styrke arbeidet med å gjøre Fauske mer attraktiv, en omstiller og gi Fauske en fremtid.

Månedens bedrift for juni 2023 går for første gang til et medlem som har egne medlemmer, nemlig Fauske Næringsforum!
 
facebook

Send inn medlemsnyhet

Send inn nyheter og informasjon fra din bedrift!

Siste nytt