Om Fauske Næringsforum

Fauske Næringsforum
Postboks 23
8201 Fauske
Besøksadresse: Sjøgata 70 – 3. Etg

Telefon: 75 64 10 95
Telefaks: 75 64 10 81
Mobiltelefon: 915 40 855
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Daglig leder: Nils-Ole Steinbakk
Mobiltelefon: 915 40 855
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fauske Næringsforum ble stiftet 30. september 1986 av daværende Ordfører Andreas Moen – Næringssjef Egil Ostad og Adm.dir i SKS Harald Mellerud. Med fokus på samarbeid som ressurs gjorde disse 3 herrer et godt og utstrakt arbeid som vi har sett mange resultater av gjennom over 25 år.

Fauske Næringsforum er en medlems- og interesseorganisasjon for næringslivet i Fauske og omegn. Samarbeid i Fauske og på tvers av kommunegrensene er av stor betydning og er avgjørende for en positiv utvikling i regionen. Vi ønsker å være en kanal for næringslivet og gjennom jevnlige møter skape en arena som en naturlig sosial møteplass.

Fauske Næringsforum er høringsinstans i viktige saker som berører næringslivet i regionen. Dette gjelder infrastruktur, gode skoletilbud i videregående skole, rekruttering og kompetanseutvikling med mer, samt være en pådriver i næringsutviklingen i Fauske.

Vi er aktiv deltaker i NORD, som er et nettverk bestående av de fleste næringsforeningene i Nord-Norge, hvor vi tilegner oss kunnskap og erfaringer til beste for vår region og for landsdelen.

Vi arbeider nå med å videreutvikle våre frokost/lunsjmøter til møteplasser hvor det settes viktige saker på dagsorden som ønskes belyst.


Styret i Fauske Næringsforum:
Styreleder
Nestleder
Styremedlem
Styremedlem
Styremedlem
Styremedlem
Harald Helgesen
Ernst Storeide
Ole Martin Pettersen
Tove Eliassen
Torbjørn Tofte
Asbjørn Lorentzen
Pitney Bowes
Bilhallen
Leivset Gård
Statoil
Fauske Rør / FH&IF
Salten Synssenter / FHF
     
Markedsrådet:
Styreleder
Styremedlem
Styremedlem
Asbjørn Lorentzen
Toril Fredriksen
Viggo Bjur
Salten Synssenter
Sølvcirkel
Smart Ringo / Amfi
     
Fauske Håndverk & Industriforening:
Styreleder
Nestleder
Styremedlem
Styremedlem
Styremedlem
Torbjørn Tofte
Snorre Nicolaisen
Sten Andersen
Harold Palmesen
Robert Hovland
Fauske Rør
Nico Håndverk
Mesterhus
Brødr. Palmesen
Bygg Team Fauske AS